ICT oplossingen voor bedrijven

Cloud computing

Steeds meer organisaties stellen zich deze vraag of het overstappen op Cloud computing een goed alternatief is als ze hun ICT infrastructuur moeten vernieuwen? Er is wat ons betreft maar één antwoord: Cloud computing is het beste dat organisaties is overkomen op ICT vlak sinds de uitvinding van de PC.

Zeker voor kleinere organisaties is cloud interessant. U hoeft immers niet te investeren in kostbare eigen hard of software of in IT-personeel.

Microsoft Azure

Azure is het cloudplatform van Microsoft. Steeds meer organisaties gebruiken clouddiensten om te profiteren van de schaal- en kostenvoordelen die deze leveren. U betaalt enkel voor de capaciteit die uw onderneming nodig heeft, zo hoeft u niet te investeren in onnodige hardware. En u betaalt ook enkel voor het gebruik wanneer u dit nodig heeft (uw servers hoeven misschien ’s nachts of in het week-end niet beschikbaar te zijn).

Office 365

Met Office 365 hebt u vrijwel overal toegang tot de laatste versies van de bekende Microsoft Office-programma's waarmee u normaal gesproken werkt, plus professionele IT-services die gemakkelijk zijn te beheren. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Dropbox

Dropbox Business is de oplossing voor het veilig delen en opslaan van bestanden waarmee medewerkers graag werken en waarop IT-beheerders vertrouwen.

Beveiliging

Een computer zonder beveiliging is als een huis zonder slot op de deur. De minimale veiligheidseisenv oor elke organisatie zijn : een professioneel antivirusprogramma en een degelijke firewall . Voor een complete beveiliging is echter meer nodig.

Beveiliging van uw computer (en dus van uw persoonlijke en bedrijfsgegevens) is echt geen overbodige luxe, maar pure noodzaak. Voordat u tot maatregelen overgaat, is het verstandig om een inventarisatie te maken van de veiligheidsrisico’s.

Dit is F-SECURE

F-Secure gaat verder dan traditionele antimalware. We bieden de beste oplossingen voor endpointbeveiliging, beveiligingsbeheer en netwerkbeveiliging. Onze analisten werken wereldwijd 24/7 om uw klanten te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. Ze werken hierbij samen met branchepartners en internationale beveiligingsexperts.

Waarom Online backup?

Traditionele backupmethoden, zoals tapebackup, kosten veel van uw tijd en vereisen discipline. Tapes moeten gewisseld en naar een externe locatie gebracht worden, wat snel kan worden vergeten. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat het herstellen van een tapebackup in 50 procent van de gevallen mislukt.

Firewall Axs Guard

De “aXsGuard Gatekeeper” is een modulaire communicatie-oplossing die zich als een Gateway gedraagt tussen uw bedrijfsnetwerk en het Internet. Daardoor kunnen organisaties enkel de functies activeren die ze echt nodig hebben. Daarnaast aXsGUARD past perfect in elke netwerkomgeving, of het nu een Microsoft, Linux, Mac of gemengde omgeving is.

Telefonie VOIP

 • Eenvoudig te installeren en beheren
 • Verlaag uw telecomkosten dankzij het gebruik van SIP trunks en VoIP-providers
 • Verhoog de productiviteit met unified communications: Aanwezigheid, Chat
 • Mobiliteit: werk overal met Android- en iOS-clients
 • Geïntegreerde videoconferenties via WebRTC
 • Verbeter uw klantenservice: Bellen met een klik en CRM-integratie
 • Implementatie in de cloud op Google Cloud of OVH; u houdt de controle

3CX is een VoIP-Telefooncentrale op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. 

Wings Expert is meer dan boekhouden alleen: het is de schakel tussen uw deskundigheid, de informatiebehoeften van uw klanten en de aangifteplichten en aangiftemodaliteiten van de overheid.

Administratiesoftware

En daar waar iedereen tijd en geld zo optimaal mogelijk wil besteden, is dubbel werk uit den boze. Daarom biedt Wings oplossingen die zowel voor u als voor uw klanten een totaaloplossing bieden:

 • een goede bedrijfszekere software
 • eenvoudig in gebruik
 • snel
 • aangepast aan ieders behoeften
 • met een persoonlijke service
 • naar keuze op licentiebasis of via het online platform

Hardware-infrastructuur

Uw hardware partner en leverancier voor computers:
servers, storage, printers, scanners, netwerken, desktops, laptops, notebooks, monitoren, tablets en meer!
We helpen uw bedrijf graag met de juiste keuze van hardware.

Geïnteresseerd? Neem contact op!