ICT oplossingen voor bedrijven

Cloud computing

Steeds meer organisaties stellen zich deze vraag of het overstappen op Cloud computing een goed alternatief is als ze hun ICT infrastructuur moeten vernieuwen? Er is wat ons betreft maar één antwoord: Cloud computing is het beste dat organisaties is overkomen op ICT vlak sinds de uitvinding van de PC.

Zeker voor kleinere organisaties is cloud interessant. U hoeft immers niet te investeren in kostbare eigen hard of software of in IT-personeel.

Microsoft Azure

Azure is het cloudplatform van Microsoft. Steeds meer organisaties gebruiken clouddiensten om te profiteren van de schaal- en kostenvoordelen die deze leveren. U betaalt enkel voor de capaciteit die uw onderneming nodig heeft, zo hoeft u niet te investeren in onnodige hardware. En u betaalt ook enkel voor het gebruik wanneer u dit nodig heeft (uw servers hoeven misschien ’s nachts of in het week-end niet beschikbaar te zijn).

Office 365

Met Office 365 hebt u vrijwel overal toegang tot de laatste versies van de bekende Microsoft Office-programma's waarmee u normaal gesproken werkt, plus professionele IT-services die gemakkelijk zijn te beheren. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Beveiliging

Een computer zonder beveiliging is als een huis zonder slot op de deur. De minimale veiligheidseisenv oor elke organisatie zijn : een professioneel antivirusprogramma en een degelijke firewall . Voor een complete beveiliging is echter meer nodig.

Beveiliging van uw computer (en dus van uw persoonlijke en bedrijfsgegevens) is echt geen overbodige luxe, maar pure noodzaak. Voordat u tot maatregelen overgaat, is het verstandig om een inventarisatie te maken van de veiligheidsrisico’s.

Telefonie VOIP

3CX is een VoIP-Telefooncentrale op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. 

Hardware-infrastructuur

Uw hardware partner en leverancier voor computers:
servers, storage, printers, scanners, netwerken, desktops, laptops, notebooks, monitoren, tablets en meer!
We helpen uw bedrijf graag met de juiste keuze van hardware.

Geïnteresseerd? Neem contact op!